Twin Power Jeneratörler

7/24 enerji ihtiyacına yönelik ya da değişken yük uygulamaları gibi daha pek çok farklı uygulamaya sağlayabileceği güç gereksinimi ile yeni Twin Power Serisi jeneratörler size ihtiyacınız olan enerjiyi sağlayacak çözümler sunmaktadır.

Yeni Twin Power Serisi, daha önce hiç olmadığı kadar esneklik ve performans sergilemektedir. Tek bir kabin altında iki jeneratör seti ile size iki kat fazla yedekleme ve güvenilirlik sağlar. İki motor senkron ve yedekli modunda çalışır ve bu da 7/24 güç kaynağını sağlar. Merkezi kontrol ve izleme sistemi, sahada montajı ve devreye alma sürecini kolaylaştırır. Bütün bunların yanında yeni serinin en iyi taraflarından biri, toplam yatırım ve işletme maliyetlerinde tasarruf avantajı sağlayabilmektedir.

İletişim Bilgileri

Sanayi Mah. İzmit Sanayi Sitesi,Dış Kapı No:2 İç Kapı No:36 41040İzmit / KOCAELİ

İletişim Formu

    Text Widget
    Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.