Haberler

TEKNOFEST’İN ENERJİSİ AKSA’DAN

2018 yılından beri düzenli olarak her yılın Eylül ayında yapılan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) bu yıl 21 Eylül – 26 Eylül tarihleri arasında Atatürk Havalimanı’nda düzenlendi.

DÜNYANIN LİDER VERİ MERKEZİ ETKİNLİĞİ

Aksa Jeneratör olarak, Veri Merkezi sektörünün en önemli etkinliklerinden olan Data Centre World Fuarı’na online katılım sağladık. Fuarda sektörün birçok önemli temsilcisine veri …

AKSA, DİJİTAL ALANDAKİ BAŞARILARINI SÜRDÜRÜYOR

Web siteleri yerel dillerde hazırlanıyor Ülkelerin yerel dillerine göre hazırlanan web sitesi içerikleri ile kullanıcılar kendi dillerinde Aksa Jeneratör’ün ürün ve hizmetleri hakkında güncel bilgileri takip ediyor.

AKSA JENERATÖR’DEN BİR İLK DAHA

Aksa, Türkiye’de ilk ve tek Uptime Institute tarafından kabul görmüş jeneratör setleri ile veri merkezleri için özel ve güvenilir çözümler üretmeye devam ediyor.

Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.